Cognac & Armagnac

Cognac Ménard, Sélection Grande Fine Champagne

I duften har den masser af friskhed, der leverer diskrete noter af egetræ og blomster. I smagen er der blomsteraromaer tilstede, såsom vinblomst og petunia. Lang og vedvarende afslutning.

Cognac Ménard, VSOP Grande Fine Champagne

I duften har den noter af tobak og ristet brioche, samt friske frugtnoter af hvid fersken og appelsinblomst. Smagen har stor fylde med noter af pærer, hasselnødder og lidt røg. Blommer og anis dukker op i afslutningen.

Delamain Christmas X.O., Cognac Grande Champagne

Det er en delikat Cognac, med en intens frugt, aromaer af mandler, vanille, samt en naturlig sødme, som stammer fra lagringen på egetræsfade.

Delamain Pale & Dry X.O., Cognac Grande Champagne

Delamain Pale & Dry er en delikat, frugtrig Cognac med en lang eftersmag af vanilje og med fyldig bouquet.

Delamain Très Vénéré, Cognac Grande Champagne

Det er en enestående og ekstraordinær delikat Cognac med en perfekt balance og en eftersmag af honning, vanilje, rosiner og lakrids. Duften er præget af parfume, skovbund og blomster.

Delamain Vesper X.O, Cognac Grande Champagne

En blød, rund, men fyldig og kraftig Cognac med en lang eftersmag af vanilje og med bouquet af parfume, tørrede vindruekerner og vanilje.

Loubère, Bas Armagnac “Vieille Réserve”

Bas Armagnac “Vieille Réserve” er afrundet, silkeblød og har en imponerende længde i munden med en rosinagtig frugt, men stadig dejlig frisk og livlig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os