Historien om Johs. M. Klein

Johs. M. Klein blev grundlagt i 1886 af Johannes Marcus Klein. Efter hans tid blev firmaet videreført af hans søn Johannes Marcus Klein Junior. I 1954 blev den senere ejer af firmaet Jørgen Dam ansat, og han overtog firmaet i 1966.

I 1993 blev firmaet omdannet til aktieselskab, og bærer herfra navnet Johs. M. Klein Distribution A/S. I forbindelse med dette blev firmaets nuværende adm. direktør Søren Merrild, medejer af firmaet, og er i dag indehaver af aktiemajoriteten i Johs. M. Klein Distribution A/S.

Fra starten og indtil begyndelsen af 60’erne arbejdede firmaet som traditionel vinagent. Siden da har forretningen udviklet sig, til i dag at være leverandør til den danske dagligvarehandel, hotel- & restaurationssektoren, samt til den traditionelle vinhandel. Agentur forretningen er stadig en vigtig del af vor aktivitet, der ofte foregår med direkte import fra vor agenturgivere til kunden.

Producent af Original Dr. Nielsen’s Bitter

Siden 1988 har vi produceret den populære Original Dr. Nielsen’s Bitter. Den har år for år vist en positiv udvikling med et salg i dag på mere end 211.000 flasker årligt. Vil du vide mere om Original Dr. Nielsen’s Bitter så besøg hjemmesiden www.drnielsensbitter.dk

Producent af Original Frøken Nielsens Sommersnaps

Efter 16 års succesfuld færden i de danske hjem, fik Dr. Nielsen i sommeren 2004 en lillesøster ved navn Original Frøken Nielsens Sommersnaps. Den er ligesom – Dr. Nielsen – helt sin egen.

Skriv til os

Se og download vores firmaprofil her
See and download our company profile here

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os