Toscana

Monteverro, Chardonnay Monteverro IGT 2009

Duften er en eksplosion af pære, kvæde, vanilje, smør og granit, balanceret med strejf af hvide trøfler og eksotiske frugter. Vinen besidder en god mineralitet og i smagen fornemmes noter af grapefrugt, blodappelsin og vanilje.

Monteverro, Chardonnay Monteverro IGT 2012

Vinen besidder en god mineralitet og i smagen fornemmes noter af citron, brioche, ananas med strejf af kvæde og stjernefrugt.

Monteverro, Monteverro IGT 2009

Det er en yderst struktureret og kompleks vin med en meget flot integreret tannin. Smagen er fløjlsagtig med noter af solbær, kirsebær og mørk chokolade.

Monteverro, Monteverro IGT 2013

Smukt integrerede aromaer af solbær, mørke kirsebær, blåbær og ginger bread. Smagen er fløjlsagtig med noter af moden frugt som solbær, samt strejf af kirsebær og mørk chokolade.

Monteverro, Terra di Monteverro IGT 2015

I duften besidder vinen aromaer af tomatstængel, tulipan og kantarel balanceret med hindbær og viol. Smagen har en fløjlsagtig indgang til aromaer af moden frugt, såsom kirsebær, blommer, ribs og granatæble. Vinen er velstruktureret med god tannin.

Monteverro, Tinata Monteverro IGT 2009

Duften er en eksplosion af lavendler, blåbær, solbær, mørke kirsebær og salvie. Smagen er meget intens med fløjlsbløde aromaer af bl.a. solbær, blommer og brombær. En flot og velafbalanceret vin.

Monteverro, Tinata Monteverro IGT 2012

Duften er en eksplosion af rosmarin, cedertræ, mælkechokolade og kirsebær. Smagen er meget intens med fløjlsbløde aromaer af hindbær, blåbær og kirsebær. En flot og velafbalanceret vin.

Monteverro, Vermentino di Monteverro IGT 2022

I duften besidder vinen aromaer af grapefrugt, hvid fersken, pære med strejf af lime og hvide blomster. Det er en frisk og fyldig hvidvin, som i munden besidder noter af hvid fersken, litchee og skifer. En dejlig sprød vin med delikat mineralsk karakter og god syre.

Monteverro, Verruzzo di Monteverro IGT 2020

Duften er en dejlig eksplotion af frisk frugt, såsom kirsebær og solbær med strejf af cedertræt. I munden fremstå vinen frisk og levende med præg af solbær, blommer, blåbær og hvid peber.

Pinino, Brunello di Montalcino “Pinone” Riserva DOCG 2015

Vinen modner på store egetræsfade, og den produceres kun i exceptionelle årgange. Det er en meget flot Riserva, som besidder intense aromaer af kirsebær og hindbær. En elegant, klassisk og fyldig vin med en lang finish.

Pinino, Brunello di Montalcino DOCG 2018

Vinen besidder en utrolig struktur, elegance, lang levetid og udtrykker ejernes filosofi. Den er fyldig, rund og silkeagtig med masser af aromaer af brombær og blommer. Fyldig elegance med fine tanniner og krydrede egetræsnoter i finishen.

Pinino, Rosso di Montalcino DOCG 2019

Rosso di Montalcino er inspireret af ideen om en frugt- og ungdommelig tilgang til vinfremstilling. Vinen besidder masser af moden frugt med hindbær og kirsebærkarakter. Fyldig med tæt fløjlsagtig tannin, dejlig struktur og vedvarende finish.

Tenuta Carobbio, Chianti Classico DOCG 2017

Det er en vin med stor elegance og finesse, fyldig og rig på smag, samt en intens struktur der er afbalanceret. Fløjlsagtig blødhed gør vinen meget drikkevenlig.

Tenuta Carobbio, Chianti Classico Riserva DOCG 2015

Det er en velstruktureret, kraftig og harmonisk vin hvor der er en flot balance mellem power og tannin. Smagen er intens, fyldig og meget charmerende.

Tiezzi, Brunello di Montalcino “Poggio Cerrino” DOCG 2015

Vinens duft er intens og vinøs med aromaer af moden frugt og vanilje. Det er en fyldig og harmonisk vin med en dejlig frugtig karakter og intense modne bæraromaer.

Tiezzi, Rosso di Montalcino “Poggio Cerrino” DOC 2020

Vinen besidder en intens duft af vilde bær, såsom jordbær, ribs, brombær og hindbær, samt blommer og strejf af vanilje. Den er frisk og frugtig i munden, har en balanceret tannin, samt en dejlig vedvarende finish.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os