Monteverro, Capalbio

I 2003 besluttede Georg Weber sig for at finde et godt sted til at etablere sin vingård. Han var rundt i store dele af de allerede etablerede og anerkendte vindyrkningsområder i hele verden, men han forelskede sig i Maremma-området i den sydlige del af Toscana. Med banebrydende hensigter startede Georg beplantningen og byggede den første state-of-the-art vingård tæt på den maleriske landsby Capalbio.

Monteverros vinmarker er beliggende på stejle skråninger og pga deres umiddelbare nærhed til havet er der et mikroklima, som er helt unikt. Den friske vind, de kølige nætter og solbeskinnede dage skaber optimale klimatiske betingelser for dyrkning af vindruer. Georg Weber vidste fra begyndelsen, at for at nå det niveau af kvalitet han ønskede, var han nødt til at sammensætte et verdensklasse team, der ligesom han, ville udføre sit arbejde med yderste perfektion. Først hyrede han Michael Voegle, der var med til at etablere såvel vinmarker, som selve vingården og dens omfattende produktions-/lagringsfaciliteter. Dernæst hyrede han Matthieu Taunay som Winemaker. En ung og energisk gut, som har arbejdet hos nogle af de mest ansete vingårde.

Monteverro, Monteverro IGT 2013

Smukt integrerede aromaer af solbær, mørke kirsebær, blåbær og ginger bread. Smagen er fløjlsagtig med noter af moden frugt som solbær, samt strejf af kirsebær og mørk chokolade.

Rødvin

Varenr.
462213

Årgang
2013

Appellation
Toscana IGT.

Klassifikation

Økologisk
Nej.

Druesorter
40% Cabernet Franc, 35% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot og 5% Petit Verdot.

Lagring
Lagres i 24 måneder på egetræsfade, som er lavet af fransk egetræ (80% nye fade).

Kan anbefales til
Oksekød, vildt og ost.

Anmeldelser
Årgang 2013:
97 point / Falstaff.
95 point / Robert Parker.
97 point / James Suckling.
92 point / WineSpectator.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os