Massenez, Dieffenbach-au-Val
Vi har igennem mere end 50 år haft fornøjelsen at samarbejde med den kendte producent af eaux-de-vie Distillerie Massenez, som nu også har lanceret en spændende serie af kvalitetsprodukter i kategorien Creams & Liqueurs.
Historien om Distillerie Massenez går helt tilbage til 1870, da Jean-Baptiste Massenez som destillatør grundlagde firmaet i Val de Villé i Alsace. Han banede vejen for sine efterkommere ved at videregive sin store knowhow. I dag er det hans barnebarn Gabriel-Eugène, kaldet Gaby, som på fornemmeste vis kombinerer kreativitet, innovation, samt branding af Massenez.
Som specialist i frugtmaceration til brug for bl.a. deres eaux-de-vie er Distillerie Massenez anerkendt for deres uforlignelige kvalitet og smag. Med deres nye og spændende serie Creams & Liqueurs producerer de highend Creams & Liqueurs, som vil glæde de mest krævende ganer, takket være en uovertruffen aromatisk duft, smag og kvalitet.
Massenez, Liqueur de Fleur de Sureau (Hyldeblomst)
Den har en sød, blomsteragtig smag og bruges ofte i cocktails, hvor man ønsker den elskede smag og aroma af hyldeblomst.
Varenr.
772000
Oprindelse
Frankrig – Bassemberg.
Alkohol
20%
Ean-kode 50 cl.
3 265120 069758
Kan anbefales til
Er perfekt som ingrediens i drinks og cocktails.
Hugo Spritz:
• 4 cl. Liqueur de Fleur de Sureau
• 15 cl. Prosecco
• Danskvand
• Mynteblade
• Citron
Skyl myntebladene og knus dem i en morter med en støder. I et vinglas, placer mynte og isterninger. Hæld Liqueur de Fleur de Sureau, tilsæt Prosecco, og fyld derefter op med Danskvand. Tilføj en skive citron og omrør forsigtigt med en røreske. Cocktailen er klar til at nydes med et sugerør.
Anmeldelser
–