Massenez, Dieffenbach-au-Val
Vi har igennem mere end 50 år haft fornøjelsen at samarbejde med den kendte producent af eaux-de-vie Distillerie Massenez, som nu også har lanceret en spændende serie af kvalitetsprodukter i kategorien Creams & Liqueurs.
Historien om Distillerie Massenez går helt tilbage til 1870, da Jean-Baptiste Massenez som destillatør grundlagde firmaet i Val de Villé i Alsace. Han banede vejen for sine efterkommere ved at videregive sin store knowhow. I dag er det hans barnebarn Gabriel-Eugène, kaldet Gaby, som på fornemmeste vis kombinerer kreativitet, innovation, samt branding af Massenez.
Som specialist i frugtmaceration til brug for bl.a. deres eaux-de-vie er Distillerie Massenez anerkendt for deres uforlignelige kvalitet og smag. Med deres nye og spændende serie Creams & Liqueurs producerer de highend Creams & Liqueurs, som vil glæde de mest krævende ganer, takket være en uovertruffen aromatisk duft, smag og kvalitet.
Massenez, Liqueur de Cacao Brun (Kakao)
I duften såvel som i smagen har den dejlige noter af mørk chokolade og kaffe.
Varenr.
772700
Oprindelse
Frankrig – Bassemberg.
Alkohol
25%
Ean-kode 50 cl.
3 265120 070549
Kan anbefales til
Er perfekt som ingrediens i drinks og cocktails.
Den kan blandt andet bruges i følgende cocktail:
Brandy Alexander:
• 3 cl. Liqueur de Cacao Brun
• 4,5 cl. Cognac eller Brandy
• 3 cl. Fløde
• Isterninger
• Muskatnød
Kom alle ingredienserne i en shaker, fyld den med isterningerne, og shake. Sigt indholdet over i et afkølet cocktailglas og riv en smule muskatnød over.
Anmeldelser
–