Gabriel Boudier, Dijon

Den daglige ledelse i firmaet Gabriel Boudier varetages i dag af familien Battault, der erhvervede firmaet i 1936. Siden 1874 har Gabriel Boudiers Crème de Cassis de Dijon stået for at være et helt unikt produkt. Kvalitet og tradition har altid været grundlæggende for produktionen af netop denne Crème de Cassis.

Kun solbær af højeste kvalitet benyttes og ofte er det præsidenten for Gabriel Boudier; Pierre Battault der selv står godkendelsen af solbærernes kvalitet. Den naturlige gæringsproces frembringer de fine solbæraromaer, og en ganske lille sukkerjustering garanterer den harmoniske balance der er så karakteristisk for Boudiers Crème de Cassis.

Gabriel Boudier, Créme de Cassis de Dijon

Denne Créme de Cassis har en dyb violet farve. Duften leder én hen i retningen af friske ny plukkede solbær. Smagen er utrolig fed, rig og cremet.

Varenr.
770400

Oprindelse
Frankrig – Dijon.

Alkohol
20%

Ean-kode 70 cl.
3 252560 001141

Ean-kode 50 cl.
3 252560 200773

Ean-kode 35 cl.
3 252569 800615

Ean-kode 4 cl.
3 252560 006016

Kan anbefales til
Cocktails eller som ingrediens i Kir, som har blandingsforholdet (4/5 del Bourgogne Aligoté/anden tør hvidvin og 1/5 del Crème de Cassis). Ved Kir Royal bruge samme blandingsforhold, dog udskiftes hvidvinen med Champagne Brut eller en anden tør mousserende vin.

Anmeldelser

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os