Gabriel Boudier, Dijon

Håndværk og ekspertise har været kendetegn og ånd for Gabriel Boudier i 150 år. Gabriel Boudier er blevet til en verden for sig selv. Siden sin grundlæggelse i 1874 har firmaet løbende forfinet og udvidet sine traditionelle fremstillingsprocesser for at glæde kræsne entusiaster af frugtlikører og crème likører med sine enestående sortimenter.

I dag står Gabriel Boudier for smagsoplevelser og autenticitet og firmaet er en familie i to betydninger. Siden 1936 har familien Battault været dedikeret til at fremme Boudier-traditionen, samtidig med at de omhyggeligt plejer dens udvikling. At lytte, respektere håndværket og opretholde tætte relationer med kunderne er hjørnestenene i Gabriel Boudier’s succes.

Crème de Cassis de Dijon er et udtryk for tradition og know-how. En beskyttet geografisk betegnelse, produceret udelukkende i Dijon og efter en ekstremt præcis og stringent fremstillingsproces. Dens smag og aroma har gjort Bourgogne berømt over hele verden. Gabriel Boudier laver en meget koncentreret maceration af solbær og hindbær i destilleret alkohol. Derefter tilsættes sukker, som opløses koldt direkte i den alkoholiske infusion. Den perfekte smagsbalance er ekspertisen fra Gabriel Boudier, opnået gennem en streng udvælgelse af frugterne, med fokus på de mest ædle sorter, især sorten ”Noir de Bourgogne (Black Burgundy)”, den mest aromatiske i verden, samt andre sorter i overensstemmelse med CDC (Cassis de Dijon). Denne stringens fuldendes med absolut kontrol over doseringerne og den høje kvalitet af det anvendte sukker.

Gabriel Boudier, Crème de Cassis de Dijon

Crème de Cassis de Dijon har en smuk dyb lilla farve. Denne intensitet skyldes brugen af den maksimale mængde solbær, der kan macereres. Renheden af solbær i al sin styrke og friskhed kan mærkes på ganen. Afslutningen er klar og ligetil.

Varenr.
770400

Oprindelse
Frankrig – Dijon.

Alkohol
20%

Ean-kode 70 cl.
3 252560 001141

Ean-kode 50 cl.
3 252560 200773

Ean-kode 35 cl.
3 252569 800615

Ean-kode 4 cl.
3 252560 006016

Kan anbefales til
Cocktails eller som ingrediens i Kir, som har blandingsforholdet (4/5 del Bourgogne Aligoté/anden tør hvidvin og 1/5 del Crème de Cassis). Ved Kir Royal bruge samme blandingsforhold, dog udskiftes hvidvinen med Champagne Brut eller en anden tør mousserende vin.

Anmeldelser
Double Gold ISC London 2021.
Gold ISC London 2012-2022.
Best Liquor Producer Trophy ISC 2020.
Supreme Champion Trophy ISC 2014.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os