Gabriel Boudier, Dijon

Ved afslutningen af 2. Verdenskrig blev Maison Gabriel Boudier en af de få specialister inden for fransk gin lov til at have leverancen af gin til den amerikanske hær i Europa. Saffron Gin er en opskrift genopdaget i arkiverne hos Maison Gabriel Boudier fra den tid, hvor Frankrig og England havde etableret handelsposter i Indien.

Saffron Gins harmoni kommer fra interaktionen mellem den krydrede karakter af safran og den elegante bitterhed af enebær. Saffron Gin fremstilles ved destillering af 7 forskellige ingredienter fra botanikkens verden, der destilleres på samme tid i Boudier-familiens kobberstil: enebær, koriander, citronskal, appelsinskal, iris og fennikel. Denne destillation resulterer i et destillat af de 7 ingredienser, til hvilket de tilføjer en infusion lavet af ægte safrantråde, hvilket bringer det samlede antal ingredienser op på 8. Sammensætningen af destillatet og den farvede safran infusion reduceres derefter i alkohol, ved fortynding, indtil 40% vol. opnås.

Gabriel Boudier, Saffron Gin

I duften har den noter af blomster, frugt og krydderier. Safran bringer rundhed, en bemærkelsesværdig sødme suppleret af enebær, fennikel og citrusfrugter. Smagen er meget karakteristisk, blød og fint krydret.

Varenr.
800300

Oprindelse
Frankrig – Dijon.

Alkohol
40%

Ean-kode 70 cl.
3 252560 600047

Ean-kode 35 cl.
3 252560 902660

Ean-kode 5 cl.
3 252560 800249

Kan anbefales til
Kan nydes med tonic eller bruges som ingrediens i et utal af long drinks og cocktails.

Anmeldelser

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os