Domaine du Coquerel, Calvados Marquis de la Pomme 20 Years Old

Domaine du Coquerel blev grundlagt af René Gilbert i 1937 og er beliggende i Milly i hjertet af de tre regioner: Normandiet, Bretagne og Maine.

Domaine du Coquerel producerer i dag deres Calvados med såvel nutidens teknologi, som med respekt for de gamle traditioner. Denne Calvados produceres ved, at man først skyller æblerne, knuser dem og dernæst presser dem til æblejuice. Så sættes en naturlig gæringsproces i gang i kraft af de gærceller frugten indeholder og æblejuicen gæres i adskillige måneder på store gæringsfade. Når gæringen stopper er æblejuicen blevet omdannet til Cider, som derefter destilleres til Calvados. Calvados destilleres ved at benytte metoden kontinuerlig destillation. Destillatet opbevares først på nye egetræsfade og efterfølgende lagres det så på små egetræsfade, som bibringer Calvadosen fylde og blødhed. Calvados Marquis de la Pomme er et blend af Calvadoser, som i gennemsnit er 20 år gamle.

Domaine du Coquerel, Calvados Marquis de la Pomme 20 Years Old

Calvados Marquis de la Pomme 20 Years Old har en smuk ravgylden farve. Det er en kompleks og harmonisk Calvados, som besidder en lang vedvarende eftersmag.

Varenr.
720200

Oprindelse
Frankrig – Milly.

Alkoholprocent
42%.

Kan anbefales til
After dinner drink.

Anmeldelser

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os