Domaine du Coquerel, Calvados Coquerel Fine

Domaine du Coquerel blev grundlagt af René Gilbert i 1937 og er beliggende i Milly i hjertet af de tre regioner: Normandiet, Bretagne og Maine.

Domaine du Coquerel producerer i dag deres Calvados med såvel nutidens teknologi, som med respekt for de gamle traditioner. Calvados Fine produceres ved, at man først skyller æblerne, knuser dem og dernæst presser dem til æblejuice. Så sættes en naturlig gæringsproces i gang i kraft af de gærceller frugten indeholder og æblejuicen gæres i adskillige måneder på store gæringsfade. Når gæringen stopper er æblejuicen blevet omdannet til Cider, som derefter destilleres til Calvados. Calvados Coquerel Fine destilleres ved at benytte metoden; kontinuerlig destillation og derefter bliver destillatet så lagret i minimum 2 år på små egetræsfade, inden det tappes på flasker.

Det kan nævnes, at man benytter 6 kilo æbler, til at opnå fem liter Cider, som derefter bliver til 70 cl. 40% Calvados Coquerel Fine.

Domaine du Coquerel, Calvados Coquerel Fine

Denne Calvados har en særlig fin og delikat aroma af æbler.

Varenr.
720800

Oprindelse
Frankrig – Milly.

Alkoholprocent
40%.

Kan anbefales til
Apéritif før maden, f.eks. med appelsinjuice, on the rocks eller med tonic vand. Avec efter maden, evt. serveret sammen med en god kop kaffe. Ingrediens i cocktails eller madlavning.

Anmeldelser

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os